KEJURUBUHAN SDN. BHD. ENGLISH | MALAY | 中文  
 
   
  LATAR BELAKANG SYARIKAT
   
  Kejurubuhan Sdn Bhd diberikan keahlian oleh Pembekal Kapal Antarabangsa & Persatuan Perkhidmatan (ISSA) sejak tahun 2003 kerana Syarikat dan perkhidmatan khusus yang kami sediakan. Kami juga telah berjaya mencapai standard kualiti Issa sejak tahun 2007. Standard kualiti, disokong oleh dewan ISSA menunjukkan audit berjaya prosedur yang dilaksanakan oleh syarikat dalam operasi sehari-hari dan amalan kerja yang berlaku antarabangsa dalam industri penyediaan kapal.
   
  Sejak tahun pendirian pada tahun 1989, kami telah mengajukan permohonan izin dari berbagai pihak berkuasa tertentu. Bagi persetujuan untuk melakukan perkhidmatan yang wajib untuk melakukan perkhidmatan yang diperlukan di Pelabuhan Malaysia.
   
  Dengan demikian, kami telah mendapatkan lebih dari 20 tahun pengalaman dalam bidang sebagaimana dimaksudkan dan telah membina citra yang terkemuka di industri dengan pelanggan dan rakan kongsi perniagaan.
   
  PERNYATAAN MISI:
  Untuk memberikan ikatan erat dengan pelanggan kami dan rakan perniagaan di seluruh dunia dengan perhatian tertumpu daripada pasukan kami dan ahli profesional menyesuaikan nilai tambah perkhidmatan tambahan dan membayangkan diri kami sebagai sebahagian daripada pelanggan kami dan rakan perniagaan dalam sedia menyelesaikan masalah mereka hadapi dalam industri kami.
   
  KENYATAAN VISI:
  Untuk mewujudkan satu pusat perhentian yang boleh diharapkan dan dipercayai, menyediakan perkhidmatan dan produk untuk semua kapal-kapal “Offshore” dan pelanggan-pelanggan di kawasan kami.
   
 
   
•   TENTANG KAMI
 
•   LATAR BELAKANG SYARIKAT
 
•   PRODUK & PERKHIDMATAN
 
•   HUBUNGI KAMI
 
•   KJB ENGINEERING AND
 TRADING (M) SDN BHD